Når man køber sine stemmer

Den danske regering har siden 2001 købt sine stemmer af en forædt middelklasse, der ikke gider tænke. Gennem at ændre boligfinansieringen til 30-årige afdragsfrie lån, har man givet Familien Danmark flere penge mellem hænderne, uden at de behøvede lette røven fra havestolene i udestuen, så de kunne så meget som klø sig i den.

Det har været bekvemt at være dansker. Så bekvemt at der var penge i at holde regeringen ved magten gennem et parti, der gjorde det decideret ubekvemt at være ikke-dansker. Specielt, hvis man var ikke-dansker fra et sted langt væk, hvor man dyrker den forkerte profet.

Summa-summarum: Danskerne har ikke behøvet bruge hovedet for at øge deres forbrug, for regeringen har ladet dem låne i deres egne mursten. Den eneste pris, der var at betale, var at indvandrerne skulle svines til, men de har sjældent fast ejendom, så dét er gratis.

Tilsammen har det sløvet den danske debat, som er reduceret til forbrug og tørklæder. Som om der ikke var vigtigere problemer at løse i verden?

Klimaspørgsmålet for eksempel. At 1 milliard mennesker på kloden lever under fattigdomsgrænsen. At olien en dag vil slippe op, og at vi i Danmark blot har futtet både olie og penge af under den siddende regering, i stedet for at spare pengene fra olieindtægterne op, så vi havde noget at betale med, den dag boligmarkedet crashede.

Nu er det så, at der er klimakonference i Bella Center, og den danske regering har vist sin eklatante amatørisme til hele verden for åbent tæppe.

Og her kommer de 30-årige afdragsfrie boliglån ind i billedet: Når vi har tilladt os selv at blive forædte og intellektuelt dovne, så får vi også inkompetente politikere, for det eneste, man behøver kunne for at komme til tops i politik, er, at love folk penge. Og det kan en hvilken som helst idiot finde ud af. – Genier kan man i hvert fald ikke kalde en dansk regering, når den så effektivt kan tabe en global klimakonference med så mange positive forventninger på gulvet!

For slet ikke at tale om de politistatsmetoder, som landet har indført under den (tungt)siddende middelklasse og dens åh så danske regering.

Godt gået, husejere! Fantastisk klaret, Løkke, Fogh og Kjersgaard! Hurra-hurra-hurra for den danske bekvemmelighedsliberalisme, for Danmark og for landets fremtid inklusiv de forsvindende olieressourcer! Og så det lange: Huraaaaaaa!