Baade-Og Mandag holder!

Har netop genlæst Baade-Og Mandag for første gang siden foråret 2009, da jeg skulle i gang med at skrive den sidste bog i serien. – Konklusion?

Der er enkelte småfejl, bl.a. anvender jeg ordet acceleration forkert, fordi jeg er sproglig student og en klovn. Men jeg har ikke fundet nogen kapitalbrølere – hvilket naturligvis stadigvæk kan være, fordi jeg er sproglig student og en klovn. 😉 Men jeg synes, den holder!

Der er heller ikke noget af indholdet, som virker forældet efter 10 år – bortset fra to bittesmå ubetydelige detaljer: i en enkelt sætning taler Cornelius om telefaxer – de er ude af sproget nu! – og når Tenna bruger sin mobil, er det ikke en smart-phone men en, der kan klappes sammen og har knapper.

Ellers må perioden 2005-2015 siges at være gået nådigt hen over værket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *